Főszereplők


ALLYSON HARVEY

A családom már nem is lehetne bonyolultabb. Annyi minden volt ezen a nyáron, hogy ahhoz, hogy elmeséljem, talán 2 óra kellene. Ez azért fura, mert eddig semmi sem történt velem. Olyan, mintha minden elvesztegetett percért most büntetne az ég. Csak egyszerre. 
"A szerelem és a szenvedély kéz a kézben jár a bánattal és a haraggal."

BRANDON ADAMS

Néhány csaj azt hiszi, hogy nekik mindent szabad, csak azért, mert befogadtak téged néhány napra. Aztán van egy konkrét csaj is, aki nemcsak, hogy azt hiszi, hanem tudja is, hogy neki mindent szabad. Ezért kell neki megmutatni, hogy ez nem teljesen így van.
"A csók egy szikra, ami lángra lobbantja a tüzet."

ELSA ADAMS

Ezen a nyáron úgy döntöttem, hogy rekordokat fogok dönteni; a saját rekordjaimat. Nem leszek többé az a nyávogó kis liba, akinek az anyám a saját példájára nevelt. Az leszek, aki lenni akarok, és nem érdekelnek többé mások elvárásai.
"Mesebeli hercegből nem sok akad, és messze is vannak. De még eggyek találkoznom kell."

RYAN JACKSON

Miért nem értik meg egyesek azt a tényt, hogy nem kell álarc mögé rejtőzniük csak azért, hogy elrejtsék valódi énüket. Miért nem tudják felfogni, hogy vannak emberek, akik csak a külsőségeket szeretik, azonban akadnak olyanok is, akik az álarc mögé látnak, és tudni szeretnék, hogy mi rejtőzik a bájos pofi mögött.
"Ha nem keresnéd olyan vadul az igazit, hamarabb rátalálnál."

DAVID ADAMS

"A telefonbuzi" - emlegetnek. Azt hiszik, hogy akkora kocka vagyok, hogy inkább a mobilomba temetkezem és oda sem figyelek másra. Ennek a fele igaz, de talán ponosan azért csinálom mindezt, hogy csupán néhány óráig, de ne legyek a valóság részese.
"Az emberek nem a valóságot akarják látni, mert azt úgyis mindig láthatják."

ASHLEY REED

Az emberek megesik, hogy félreértenek. Attól, hogy kedves vagyok, még nem biztos, hogy kedvelem őket. Nem biztos, hogy nem fojtanám meg őket egy kanál vízben. És attól, hogy undok vagyok, még nem biztos, hogy haragszom rájuk. Fejtsenek meg!
"A világon semmi sem rejtélyes már: a dolgok pusztán csak ismétlődnek, s mindenre kimerítő magyarázat létezik."

STACEY WILLIAMS

Két tűz között lenni rosszabb, mint gondolnád. Az egyik oldalon a legjobb barátom, a másik oldalon a legnagyobb ellenségem. Ők ketten pedig barátok. Ha a szívemre hallgatok, megbántom a barátom, ha az agyamra, elveszítek egy másikat.
"Félünk a szenvedélytől, s csak nevetünk a túl heves szerelmen, s azon, ki túlságosan szeret. Mégis, olthatatlanul vágyjuk az érzést."

LYLA HARVEY

Soha nem értettem, hogy lehet az, hogy a gyerekek jobban ismerik az embert, mint ő önmagát, hogyan érzik, mikor van szükség egy érintésre, vagy mikor jó, ha elvonják a figyelmet egy problémáról..
"Egy gyerek maga az ártatlanság, a tisztaság: nem lehet ellenfele senkinek sem."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Író: Bella