2016. július 14., csütörtök

Huszadik fejezet

Sziasztok!

Ne haragudjatok a késésért, új gépet kaptam és úgy döntöttem, hogy csak a megkapta után rakom fel a részt, habár egy hete készen van már. Ez a rész lett eddig a leghosszabb és ihlethiányban írtam, csak spontán, ami eszembe jutott, szóval nem igazán terveztem meg a cselekményt, és elnézést kérek, ha nem lett olyan a minősége, mint amilyenre számítottatok. Viszont! Megírtam az első dalomat, ami valójában Allyson-é, de gondolkodom rajta, hogy megkérem az egyik barátomat, aki tud énekelni meg gitározni, hogy játssza el nekem. Ő jobban ért az ilyesmiket, mint én.

Mindenesetre, remélem, nem küldtök el a sunyiba és tetszeni fog nektek!

Jó olvasást,
BELLA 

XX.
A bejárati ajtó kivágódik és nem, nem Brandon jön ki az ajtón. Pedig azt hittem, ő lesz az. David rohan felém, miközben tökéletesen belőtt haja lelapul az esővíztől. Egy vékony, kapucnis felső van nála, habár fölösleges, mivel egyáltalán nincs meleg, és nincs az a pénz, hogy felhúzzam. Törökülésben ülök a forró betonon, amit lassan kezd lehűteni az eső. Ő pedig már mögöttem áll, és megkísérli, hogy felemel, de olyan pózban ülök, hogy nem sikerül neki. Normál esetben most nevetnék. De ez nem normális eset.
- Hé, Ally… gyere be, teljesen elázol – guggol le elém, majd rám teríti a pulcsit. Meg sem moccanok. – Ugye tudod, hogy képes vagyok berángatni téged a házba? Megy a telefonozási időm! – Nem létező karórájára pillant, mire vállat vonok. – Te vagy a nap hőse – próbálkozik tovább. – Hazahoztad az elveszett bárányt – mosolyog, de mivel látja, hogy ettől nem lesz jobb kedvem, lekókad. Teljesen felesleges az óvodás beszéde; mindketten tudjuk, hogy ez nem segít. Sőt, kezd idegesíteni. Felhúzom a lábaimat, és átkarolom őket. Az államat a térdemre támasztom, úgy bámulok magam elé csuromvizesen, a könnyeimet nyelve. Davidnek kezd fogyni a türelme; látom a szemem sarkából.
- A kurva életbe, Allyson, én is teljesen elázok! Gyere már be!
- Senki sem kérte, hogy gyere ki. Sőt, inkább húzz vissza a házba; jól megvoltam egyedül is! És üzenem Brandonnak, hogy gratulálok! – köpöm a szavakat. A torkom már rég kiszáradt – na, nem mintha bárkit érdekelne, és nem fogok visszamenni a házba, hogy ismét lássam a boldog pár mesébe illő arcát.
David még áll és vár pár másodpercig, aztán egy szitokszóval együtt visszamegy a házba. Végre valaki, aki megérti, hogy nincs szükségem a szánalomra; majd bemegyek, ha akarok. Már szinte csodálkozni is kezdek, hogy David ennyire okos gyerek kocka létéhez képest, ekkor azonban egy kocsi áll meg a ház előtt, amelyből egy szőke hajú szépség száll ki. Kinyitja az esernyőjét, majd odasiet hozzám. Stacey. Ahelyett, hogy megölelne vagy biztatna, hogy „menni fog, menni fog”, csak kérdőn néz rám, de mikor nem válaszolok, rám ordít.
- ÖRVENDEK, KISASSZONY! SEMMI SZIA, PUSZI, HELLÓ? – Úgy látom, tényleg felkapta a vizet. Kifújja a benntartott levegőjét, majd kicsit higgadtabban intézi hozzám a szavait: - Kelj fel, Harvey! Most azonnal emeld fel a popódat, mert kár azért a naciért! – Nem csinálok semmit. Stacey átnéz a fejem felett az ablakra, hogy felemelhesse a hüvelykujját, jelezve: sínen van. Aha… Ismét rám néz. – Ha azt hiszed, Allyson Harvey, hogy majd szépen ideülök melléd és belesírjuk magunkat a ronda éjszakába, akkor tévedsz! Szánalmasan festesz, csak hogy tudd! És ne hozz kínos helyzetbe a többiek előtt, mert többé nem mutatkozom veled! – sóhajtja. – Nézd, akármi miatt is vagy kiborulva, nem ér meg ennyit!
- Képtelen vagyok bemenni oda! – mondom neki, mire forgatni kezdi a szemét, és nyálas hangon utánozni kezd.
- „Jahahajj, én… képtelen vagyok bemenni oda, engem nem láthatnak így”! Vedd már észre magad! Nem kivégzésre készülsz! Ott néznek a szüleid, és az egészből semmit sem értenek, kijönni persze nem jönnének, mert tudják, hogy úgyse hallgatsz rájuk! Állj fel! – nyújtja a kezét, mire egy kis habozás után megragadom.
- Jól van, megteszem – indulok a ház felé, de visszaránt.
- Mit csinálsz?! Nem mész be oda így! – mutat végig rajtam. – Velem jössz! Szállj be a kocsiba – mutat maga mögé.
- Tiszta víz lesz az ülés – sütöm le a szemeimet.
- Van egy pokróc a hátsó ülésen; bugyoláld be magadat! Én bemegyek a táskádért; ma nálam alszol, vili? – bólintok, és elindulok a kocsija felé. Igaza volt; a pokróc tényleg ott hever hátul. Sebtében betekerem magam, majd belehuppanok a kényelmes ülésbe. Az ablakból látom, ahogy Stacey belép a házba, magyaráz a szüleimnek valamit, akik utána rám tekintenek és integetnek az ablakból lelohadt arccal. Esetlenül visszaintek nekik és próbálok egy halvány mosolyt varázsolni az arcomra, kisebb-nagyobb sikerrel. Néhány perc múlva Stacey már mellettem ül és feldúltan a kocsit vezeti.
- Mit mondtál a szüleimnek? - törlöm meg a szemeimet egy zsebkendővel.
- Azt, hogy kiborultál, mert lett egy kis baja a kocsidnak, és mert ezért Ashley nagyon kiabált veled – áll elő a sztorijával.
- Ez most komoly? Őt miért keverted bele? Azt sem tudod, mi történt!
- Biztos, hogy köze van hozzá, ha így viselkedtél. Elképesztően vicces látvány volt, nekem elhiheted – horkant föl. – Otthon mindent elmesélsz, világos voltam? Nem a semmiért könyörögtem ki a szüleimtől az autójukat – lopva rám néz, majd nagyot sóhajt. – Töröld le a könnyeidet és tegyél fel egy kis sminket vagy alapozót. Akkor kevésbé nézel ki szarul – mosolyodik el halványan, majd berak egy kis zenét. Pechére pont az megy, amit a legjobban utál, szóval inkább kinyomja egy dünnyögés kíséretében.
- Ez a nap egyre rosszabb lesz…
***
Már perek óta csendben ülünk az ágyán. És bámuljuk egymást. Várja, hogy megszólaljak, de semmi kedvem beszélni erről a dologról. Stacey a legjobb barátnőm, de eléggé megalázó volt, amikor elhozott hazulról. Sokkal tartozom neki, és nehezemre esi bevallani, hogy jobb barát, mint én valaha is voltam.
- A szüleim kedvelnek téged, Ally – szólal meg. – De nem maradhatsz itt addig, ameddig el nem húznak a kuzinok. A problémáid elől nem menekülhetsz el ilyen könnyen, ezt te is tudod.
- De fogalmam sincs, mit csináljak. Kiborultam.
- És még mindig nem árultad el, mitől!
- Ashley terhes – közlöm nemes egyszerűséggel, mire Stacey kidülleszti a szemeit. – Először meg sem tudtam szólalni, aztán elmondtam őt minden ribancnak, meg hogy mennyire utálok élni! Fel tudod ezt fogni? Szerintem én teljesen megőrültem… - érintem meg a halántékomat. – Ki csinál ilyet?
- Ne csinálj belőle ügyet! Oké, hisztiztél a kocsiban, de az esőben kussban ültél. Tuti meleged volt a negyven fokos autóban – nyugtat. – Elismerem, hogy ez szörnyű volt és idiótának tartalak, de a barátom vagy, segítek!
- Én pocsék barát vagyok. A veszekedések óta el sem jöttem hozzád, közös programot se csináltam veled – sütöm le a szemem.
- Kárpótolhatsz – húzza fel mosolyogva a lábait. A szemei csillognak az izgalomtól. Akarom én tudni, mire készül? – Nincs meg véletlenül David száma? Iszonyúúú helyes… - Hát már csak ez hiányzott. Végre jóvátehetném valamivel a hülyeségeimet, erre neki pont egy olyan srác kell, akinek egy másik csaj tetszik. Ja, ezzel még semmi gond nem lenne, ha az a csaj nem lenne voltaképpen a banda tagja és a barátom. Idegesen a hajamba túrok, de Stacey összehúzott szemmel fürkészni kezd. – Mi van?
- Stacey, ő nem… jó neked! Tiszta telefonbuzi, nem jönne be neked! A múltkor mondtad, hogy azok milyen nyomik!
- Nem akkor, ha ez a telefonbuzi ennyire jó pasi! – vigyorog, mint a tejbetök. – Azt mondják, hogy a szerelem mindent megváltoztat! Majd korlátozza a telefonozást értem! – mutat magára.
- Ez nem jó ötlet, Stacey, higgy nekem – mondom, mire lefagy a mosoly az arcáról.
- Bejön neked? – Felnevetek.
- Dehogyis! Nem erről van szó, te lüke! – rázom értetlenül a fejem.
- Hanem? Miért gondolod, hogy szar ötlet lenne megismerkednem Daviddel? Még a nevünk is tetszene: Dacey! Hát nem tök fasza?
- Csak a sztárok csinálnak kombinációt a nevükből!
- Az tök mindegy! – legyint. – Na, miért is nem akarod? – tér vissza lényegre. – Csak őszintén, ne feledd!
- Más lány tetszik neki – nyögöm ki.
- És? – nevet fel.
- A csaj neve Stephanie.
- Felőlem akár lehet Jessica Alba is; nem értem, mi van akkor, ha Stephanie-nak hívják!
- Ismerem.
- Szuper! Legalább meg tudod mondani neki, hogy le kéne szállni Davidről. Az ő érdekében. – Nem hiszem el, hogy még mindig nem érti! Pedig meséltem neki Stephről!
- Stephanie a barátom! Egy bandában játszunk. Szemétség lenne segíteni neked, miközben rá meg hajtanak! Lehet, hogy neki is tetszik David…
- Mondta talán?
- Nem, de Davidbe nem nehéz beleszeretni, amikor éppen nem a telójával van elfoglalva…
- Tehát nem mondta. És, ami nincs kimondva, az nincs. Szóval add meg a számát.
- Nem adom meg a számát – közlöm vele, mire a meglepettségtől kissé előrenyújtja a nyakát. Ami mellesleg eléggé vicces látvány. Mivel látja, hogy határozott vagyok, nem próbálkozik tovább, inkább tereli a témát.
Feláll az ágyról, majd az íróasztalához sétál. Fog egy tollat és egy papírt, majd visszaül az ágyra elém. A kezembe nyomja a papírt, de nem mond semmit. De mikor aztán nem szólalok meg, ő töri meg a csendet:
- Írj – biztat. Fogalmam sincs, miről beszél. – Írj egy dalt.
- Dalt? Én? Hol élsz te? És mégis kiről kéne írnom? A szánalmas önmagamról? – Stacey megrázza a fejét, és elmosolyodik.
- Lépjetek fel a bandáddal hétvégén a Sunban! És írd te a dalt.
- Ennek mi értelme lenne? – értetlenkedem. Stacey a homlokára csap, majd elmagyarázza a dolgot. - Elvileg te meg Ryan randizni mentek. És ezen a randin ott lesz a közkedvelt Brandonod és a ribanc Ashley. Eddig érted? – Bólintok. – Remek. Nos, ha a te bandád lép fel aznap este a te daloddal, akkor azt Brandon látni és hallani fogja. Pontosan úgy, ahogy a dalt is. Ezért kéne egy csalódott dalt írnod, ami burkoltan megfogalmazza, hogy Brandon mekkora köcsög. A csajával együtt – mosolyog, és be kell vallanom, hogy ez az ötlet nagyon gonosz… de azért mégsem hangzik rosszul. A kezembe veszem a tollat, a papírt pedig a térdemre teszem. A gondolkodást megnehezíti, hogy Stacey kíváncsi tekintettel fürkészi az arcomat. Felvont szemöldökkel ránézek.
- Ez eléggé zavaró – mondom neki, mire veszi a lapot és valamilyen ürüggyel lemegy a nappaliba, hogy nyugodtan tudjak gondolkodni.

1. szóló:
Féktelen utakon, egyedül, szabadon jártam a habok között.
Egy gyönyörű, fehér hajó a túlparton már réges-rég kikötött.
Láttalak a fedélzeten, nézted a szépséges tengervizet,
S bár egyedül lettél volna, de valaki fogta a kezedet.

Refr.: Ismerős idegen, hogy kerültél ide?
Miért törted szilánkokra az én szívemet?
A tiltott gyümölcs oly jó, finom, édes,
E szerelem, drága Isten, miért olyan téves? 

2. szóló:
Féktelen utakon, egyedül a parton sétáltam rég egymagam.
Senki sem volt ott, egyedül egy madár dúdolt egy fa alatt.
Éneke szívembe költözött, rólad szólt minden egyes szava:
Tudta, hogy csalódott s megbántott leszek, ha így érek haza.

Refr.

3 – utolsó szólórész:
S az voltam tényleg, olyan csalódott,
Szerelmem végleg szertefoszlott,
Mert ott állt ő és valaki más,
Tudtam, hogy ami köztünk volt, mind hibás.

Lassú refr.

- Na? Kész már? – Stacey kettőt kopog az ajtaján, majd a válaszomat meg se várva ismét mellém telepszik. – Úgy érzem, hogy egy óra elég lehetett, hacsak nem szimfóniát írsz – nevet, én pedig meglepetten felnézek rá.
- Már egy óra eltelt? – adom vissza neki a tollat. Bólint és kikapja a kezeim közül a papírt.
- Na, muti.
- Ez az első dal, amit valaha írtam, esküszöm. Úgy érzem, kicsit nagyon nyálas és undorító, de jobbra nem futotta – röhögök fel, és közben Stacey sorok között futó szemeit figyelem. Majd azt, mikor visszaadja.
- Le fog lépni – közli. – Ez egy jó dal, ha a rímeket nézem és magát azt, hogy miről szól, de… mégis mi a francot akar az jelenteni, hogy „egy madár dúdolt a fa alatt”? Kedvesem, emlékszel, hogy hányszor voltunk strandolni a parton? Hány fát láttál? – Felnevetek, mert igaza van.
- Jó, de Hawaii-on vannak fák! Azt tudom!
- Igen, Allyson! Sétálsz a tengerparton, és gyorsan kikerülöd a fákat! Az összes szigeten van fa, de nem a parton. A parton elmondom, mi van: orbitális meleg, homok és jó pasik – számolja az ujjain a felsoroltakat. A végén elgondolkozik, és az utolsó ponton változtat: - Többnyire jó pasik. Nem tartozik ide Mr. Fitz. Na, ő, nem jó pasi. – Elveszem tőle a papírt, majd megkeresem a madaras részt a dalban, hogy átírhassam. De csak tanácstalanul bámulom a sort. Aztán eszembe jut, hogy talán nem is azt kéne átírni, hanem az első soron kellene változtatni. Mondjuk, hogy nem a parton sétálok egyedül, hanem… távol a parttól. Gyorsan kihúzom hibajavítóval a kifejezést, majd, amint megszárad, ráírom helyesen.



Stacey-nek nyújtom a papírt, hogy most nézze meg. Bólint egyet, hogy így „szódával elmegy”, majd visszaadja. Azonnal berakom a táskámba, mielőtt még elfelejteném. Nem szabad megfeledkeznem róla, hogy ezt még meg kell beszélnem a többiekkel valamikor, nem beszélve arról, hogy még a zene sincs meg hozzá. Ryannel is tárgyalnom kell, mert végül is ez a randink. Nem akarom, hogy sértésnek érezze, hogy ahelyett, hogy vele romantikázok szombat este, inkább a színpadon parádézok, mint egy nagy, boldog és idióta család.
- Én is jöhetek? Szombaton – kérdezi hirtelen Stacey. Erre nem számítottam.
- Ööö… persze, de én Ryannel megyek.
- Tudom, majd jövök egyedül, kocsival. Csak szeretném látni Brandon képét, miközben a dalt énekled. Alig várom. Egy csókot nem akarsz belecsempészni? Mondjuk a dal végén te és… Ryan…
- Nem akarom kihasználni őt! – rázom hevesen a fejem. – Én nem fogom őt megcsókolni.
- És ha ő csókolna meg…
- Stacey! Tudhatnád, hogy ekkora véletlenek nincsenek! És mellesleg ez elég durva lenne, még Brandonnal szemben is! – Stacey felém dob egy párnát, de elkapom.
- Szemétség? Könyörgöm, Ally! Ez a majom az orrod előtt enyeleg nap, mint nap a csajával, a TE házadban; sőt, ki tudja, melyik ágyban csinálta őt föl! – A gondolatra elfintorodom. – Ha sokáig maradnak, mert mit tudom én, nem indul a gépük, akkor meg azt fogod látni, hogy Brandon és Ashley papás-mamást játszanak Lylával! Ébresztő, Csipkerózsika! Ez nem az a mese, ahol a jó és az igaz szerelem győz! Ha nem csinálsz semmit, nem fognak megoldódni a problémáid! – Stacey nagyot sóhajt, majd amikor épp újra megszólalna, Mrs. Williams lép be a szobába. Ránk mosolyog, és hozzám intézi a szavait:
- Egy lány érkezett. Azt mondta, téged keres, Ally – mondja, mire felállok, és leszaladok a lépcsőn. Fogalmam sincs, ki az, aki még itt sem tud békén hagyni. Az volt az egész „Staceynél alszok”-terv elve, hogy mindenki hagyjon békén. Persze, már előre látom, hogy ezt nem teljesen fogta föl mindenki, amikor Ashley-t látom meg a nappaliban. A kandallóra helyezett kis szobrocskát vizsgálja, amit hirtelen le is tesz, mikor meglátja, hogy éppen karba tett kézzel állok mögötte.
- Szia. Elég nehéz volt idetalálni, tekintve, hogy nem ez az otthonom – mosolyog szelíden.
- Takarodj – szólal meg egy hang mögülem. Stacey van a lépcsőfordulóban és egyre közelebb sétál, míg mellém nem ér.
- Helló, mi már találkoztunk – nyújtja Ashley a kezét, de Stacey csak türelmetlenül nézi. A lány zavartan maga mellé ereszti a karját és a kanapéra ül.
- Mondtam, hogy leülhetsz?
- Bocsánat – motyogja az orra alatt Ashley, majd úgy dönt, jobb, ha feláll. – Allysonhoz jöttem.
- Az csúcsszupi, de Allyson nem lakik itt. Ez az én házam, úgyhogy ha szeretnél a barátnőmmel beszélni, akkor felhívod telefonon, és nem jössz ide. Soha.
- De ez személyes ügy. – Ashley hangja kezd egyre ingerültebbé válni, pontosan úgy, ahogy Staceyé is.
- Kifelé – mutat a barátnőm az ajtóra, de Ashley nem mozdul.
- Mint mondtam, Allysonhoz jöttem, nem hozzád. Szóval hagyj magunkra. – Stacey felnevet, viszont amint befejezi, azonnal el is komorodik a tekintete.
- Te itt nem parancsolgatsz, tekintve, hogy ez nem a te házad. Szóval utoljára mondom, Törpilla, takarodj! Kifelé! – Ashley kérlelő pillantással néz rám, én pedig lesütöm a szemem. Nem titkolom, hogy nem akarok vele beszélni, de veszekedni sem. Jobbnak látom, ha csöndben maradok.
- Addig nem megyek innen, ameddig nem tudtam egy normális szót váltani Allysonnal! – cövekel le.
- Hogy mondod? – Stacey közelebb indul Ashley felé, de megragadom a karját. Rossz ötlet közel engednem őket egymáshoz. Stacey kirántja a kezét a szorításomból, és… épp magasba lendítené a kezét, mire Chad ront le a lépcsőn és hátulról visszahúzza a nővérét. A lányt ez váratlanul éri; úgy látom, kicsit meg is ijedt. Hiába, Chad remekül tudja halálra rémiszteni az embert. Hálásan rámosolygok. Ashley kihívó mosollyal fürkészi a barátnőmet, akinek a fülébe az előbb Chad súgott valamit. A srác közelebb sétál Ashley-hez, miközben Stacey durcás arccal és összefont kézzel áll meg néhány lépésre mögöttem, akárcsak egy kisgyerek, aki büntiben van.
- Chad Williams – ráz kezet Ashley-vel a barátnőm öccse.
- Ashley Reed – viszonozza egy gyönyörű mosollyal Ashley.
- Látom, történt egy kis nézeteltérés közted és a testvérem között. – Chad rám néz. – Ally-hez jöttél?
- Igen – válaszolja, miközben ismét egy kirívó mosollyal ajándékozza meg Stacey-t, akinek lassan fogytán a türelme.
- Nem, Ally nem… - A barátnőm heves tiltakozásba kezd, de a testvére leinti, és felém fordul.
- Ha szeretnétek beszélgetni, magatokra hagyunk – mondja.
- Nem hinném, hogy ez jó ötlet – szólalok meg végül. Chad meglepetten fordul Ashley felé, aki bár nem rejti el a csalódottságát, továbbra is azon van, hogy felidegesítse Stacey-t.
- Hallottad, Allysont. Az lesz a legjobb, ha most elmész. – Ashley nagyot sóhajt, majd feláll. – Nézz csak rám – próbálja Chad magára vonni a lány figyelmét, ami sikerül is. Ashley kíváncsian néz Chad gyönyörű, zöld szemeibe. – Nem ismerlek, nincs is veled semmi bajom, és biztosan nagyon fontos dologról lehet szó, ha idáig eljöttél, hogy megtaláld Ally-t. De – emeli fel a mutatóujját. – Ha még egyszer úgy nézel a nővéremre, ahogy az előbb, én magam fosztalak meg a csodás parókádtól. – Ashley tátott szájjal áll és bambán mered Chadre, aki kifogástalanul mosolyog a lányra. – Tudod, hol jöttél be, Ashley? – A nevét szinte csilingeli kellemesen mutáló hangján. A csaj bólint, majd sértődötten a kijárat felé veszi az irányt. Amikor Chad megbizonyosodik róla, hogy valóban távozott, leint minket a kanapéra. A srác néhány másodperc erejéig csendben van, majd a felénk fordul:
- Először és utoljára kérdezem meg - kezdi. – Mi a fene volt ez?


8 megjegyzés:

  1. Aztakurva.
    Bocs, ezt muszáj volt:D Ha te minden terv nélkül egy ilyen rohadt jó fejezetet dobsz össze, akkor meghajlok előtted, Mester! :3 Nagyon tetszett a fejezet és Stacey nagyon jó barát, míg Chad kicseszett jó testvér! Kíváncsian várom a folytatást! *.*

    Ui.: A Diamond Queent felírtam a rendelések közé és a csevegődbe is írtam:D

    Uui.: Hamarosan írok neked egy levelet, bocsi a zavarásért:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nahát Peetagey!

      Imádlak <3 A szavaidért, azokat amiket teszel, hogy felírtál kritikához, még azt is, hogy néha babának hívsz :D Ez szerintem nagyon aranyos.

      Köszönöm szépen a szavakat, feldobta az estémet, az egyszer biztos! Örülök, hogy tetszett, tényleg :)

      A leveledet megkaptam design ügyileg, válaszoltam is rá. Minden egyértelmű, amit pedig szeretnék még, azt megemlítettem a levélben.

      Mindent nagyon köszönööök!

      Puszi,
      Bella <3

      Törlés
  2. Nem fene, ez egy szuper-fantasztikus könyvbe illő rész volt! Imádtam minden szavát az első betűtől az utolsóig.
    Először is ne haragudj, hogy rég nem komiztam, hidd el, olvastam minden egyes részt, csak a telefonomon elromlott valami, (gépközelbe pedig nem kerültem) így nyomot hagyni magam után, nem tudtam. De el kell hogy mondjam: lenyűgöztél! Ashley terhessége pedig a hal a tortán! Alaposan megleptél, ezt elmondhatom :D
    Stacey-t mindig is imádtam, de úgy érzem, egyre jobban szeretem őt (Dacey pedig szerintem is nagyon fasza xD)
    Tehát imádok MINDENT! MINDENT!

    Továbbra is tűkön ülve várom a folytatást : hűséges olvasód, Panna <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Pannám!

      Te vagy az a személy, aki legelőször észrevett valamit a Suttogásban, és még mindig nem értem, hogy lehetek ilyen szerencsés ennyi és ilyen olvasóval magam mellett. Köszönöm!
      Semmi gond, hogy nem írtál; éreztem, hogy olvasod, hiszen már jóval napok előtt kérdezted, mikor lesz rész, és... wááááá....
      Csak nagyon-nagyon köszönöm! <3

      Ölel,
      Bella <3

      Törlés
  3. Tisztelet Ügyfelünk! Megkérjük, hogy haladéktalanul menjen a sunyiba. Köszönjük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én meghalok. Konkrétan sírok a röhögéstől xDDD

      Törlés
    2. Köszönjük válaszát, de kérjük, hogy amíg nem ment el a sunyiba, ne haljon meg. Kollégáink állnak rendelkezésére! Üdvözlettel: Noslen L. Ytten KFT.

      Törlés
    3. Noslen L. Ytten KFT? Sírok :D

      Törlés

Író: Bella